Nieuwbouw

Residentie Heidebergh te Oudsbergen

Weg naar Zwartberg 51
3660 OPGLABBEEK

Geniet vanaf 1 januari 2021 mogelijk van 6% BTW op de constructiewaarde in plaats van 21% BTW, indien u voldoet aan de voorwaarden! Meer info? Aarzel niet ons te contacteren! Op wandelafstand van het centrum van Oudsbergen vindt u Residentie Heidebergh. Een stijlvol nieuwbouwproject waarbij privacy en comfort een belangrijke rol spelen, bestaande uit 15 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, gelegen op de 1ste, 2de of 3de verdieping, allen voorzien van een mooi terras. Een grote variatie in...
Reeds 52% Verkocht

Oeterpark fase 2 - Residentie Spil

Spilstraat 11
3680 NEEROETEREN

Residentie Spil, fase 2, bestaat uit 8 stijlvolle nieuwbouwappartementen met 1,2 of 3 slaapkamers, gelegen in het centrum van Neeroeteren. Bezoek onze modelwoning!
Reeds 100% Verkocht

Residentie de Winning

Park Ekkelgarden
3500 HASSELT

Wonen in een modern, luxueus en comfortabel appartement in een compact en standingvol complex is voor velen een droom. En als dat appartement in een rustige en mooie buurt ligt is de keuze vlug gemaakt. Residentie "De Winning" is zo'n prachtvoorbeeld: modern, standingvol, luxueus en comfortabel in een mooie, recente woonomgeving op een boogscheut van het centrum van Hasselt.
Reeds 100% Verkocht

Residentie Kolmen

Kolmen
3980 TESSENDERLO

Prachtig nieuwbouwproject bestaande uit 52 energiezuinige appartementen en 2 handelsruimten gelegen op wandelafstand van het centrum van Tessenderlo. Al meer dan 80% verkocht!
Reeds 100% Verkocht

Residentie OETERPARK WONINGEN

Spilstraat 15
3680 NEEROETEREN

Fase 1 van Residentie Oeterpark bestaat uit 31 assistentiewoningen, 3 nieuwbouwappartementen en 2 nieuwbouwwoningen.

Residentie OETERPARK ASSISTENTIEWONINGEN

Spilstraat 15
3680 NEEROETEREN

Fase 1 van Residentie Oeterpark zal bestaan uit 31 assistentiewoningen, 3 nieuwbouwappartementen en 2 woningen.
Reeds 100% Verkocht

Residentie OETERPARK APPARTEMENTEN

Spilstraat 15
3680 NEEROETEREN

Fase 1 van Residentie Oeterpark zal bestaan uit 31 assistentiewoningen, 3 nieuwbouwappartementen en 2 woningen. De appartementen in fase 1 zijn reeds uitverkocht. In fase 2 zijn nog enkele appartementen te koop.
Reeds 100% Verkocht

Residentie Maasdal

Rijksweg 653
3650 DILSEN

Residentie Maasdal bestaat uit 5 gelijkvloerse appartementen met aangelegd terras, privaat tuintje en 2 slaapkamers en 5 duplexappartementen met 2 terrassen (voor en achter), 3 slaapkamers, dressingruimte en zolderverdieping.
Reeds 100% Verkocht

Residentie Wisseveld

Juniperusplein 1
3500 HASSELT

Residentie "Wisseveld" zal bestaan uit 23 appartementen gelegen in een groene parkomgeving met uizicht op een waterpartij. Alle appartementen zijn voorzien van een mooi en groot terras. Residentie "Wisseveld" bevat ook een ondergrondse parkeergarage met autostaanplaatsen, kelderbergingen en motorbergingen. De lift geeft toegang van de kelder tot aan de inkomhal van je appartement.
Reeds 100% Verkocht

Residentie De Oevers

Begijnhofplein
3545 HALEN

De Oevers bestaat uit 2 gebouwen: het A-gebouw langs de Nederstraat met 3 handelspanden en 8 appartementen. Het B-gebouw tussen het nieuwe Begijnhofplein en de Velpe met 29 appartementen. Hierbij wordt het binnengebied ineens opgevuld. De architectuur van beiden gebouwen vormen een ruimtelijk en functioneel samenhangend geheel. De vele sterkte troeven maken De Oevers een prima investering voor de toekomst.
Reeds 97% Verkocht

Verkaveling De Brammert

Struipstraat
3650 DILSEN-STOKKEM

12 nieuw te bouwen landelijke woningen bestaande uit halfopen en gesloten bebouwingen, met 3 slaapkamers, zolder, carport of inpandige garage en omheinde private tuin.
Reeds 100% Verkocht

Residentie Keizersplein

Schoolstraat
3650 DILSEN-STOKKEM

Contacteer ons nu voor een bezichtiging! De appartementen kunnen instapklaar zijn binnen 4 maanden na de keuze van het afwerkingsmateriaal. Residentie Keizersplein bestaat uit 32 nieuwbouwappartementen, 1 handelsruimte en ondergrondse parkeergarage. De nieuwbouwappartementen, inhoudend 1, 2 of 3 slaapkamers, gelegen op het gelijkvloers, eerste verdieping, tweede of derde verdieping, zijn allen verschillend van indeling, oppervlakte, ligging en prijs. Elk appartement geniet van één of meerd...
Reeds 94% Verkocht