Panden in de kijker

Huis

NEEROETEREN

Te renoveren open bebouwing met omliggende weilanden

Prijs op aanvraag

Meer Info

Huis

ELEN

Vrijstaande, instapklare gezinswoning met verwarmd zwembad op ruim perceel

Prijs op aanvraag

Meer Info

Bouwgrond

MOLENBEERSEL

Perceel bouwgrond voor halfopen bebouwing, gelegen in nieuwe verkaveling

€35.880

Meer Info

Huis

NEEROETEREN

KIJKDAG zat. 10/04 tussen 10u-12u, na afspraak! Instapklare, halfopen bebouwing met inpandige g...

€225.000

Meer Info

Nieuwste blogberichten

Lente, wanneer de vogels de plek van je wekker innemen!  ...
Richtlijnen voor bezoeken aan een pand met een vastgoedprofessional Bij de organisatie van een bezoek aan een pand met een vastgoedprofessional (een bezichtiging, een waardebepaling, een fotoshoot, ...
Thuis is het plekje waar de liefde woont! Fijne Valentijn!...

SUZANNE LOUW VASTGOED

Ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en projectontwikkeling dragen bij aan een succesvolle aankoop of verkoop van uw woning.
Voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw woning, appartement, nieuwbouwproject of ander onroerend goed kunt u rekenen op een persoonlijk en deskundig advies op maat. Elk dossier behandelen wij steeds met de grootste zorg en inzet.

 

 

Suzanne Louw team

 

Diensten

Verkoop

Verkoop van woningen, appartementen, gronden, handelspanden en nieuwbouwprojecten. Wij staan u bij in het verkoopproces van schatting tot en met de akte bij de notaris. Informeer naar onze actieve werkwijze!

Verhuur

Verhuur van woningen, appartementen en handelspanden. Het vinden van een solvabele huurder en het samenstellen van een volledig huurdossier van huurovereenkomst tot plaatsbeschrijving. Wij bieden 2 dienstenpakketten aan: de klassieke verhuring en het beheer van uw onroerend goed (rentmeesterschap).

Schatting

Een vrijblijvende, gefundeerde en eerlijke schatting van uw onroerend goed, zonder loze beloften.

Vastgoedadvies

Professioneel advies en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening. Iedere klant krijgt een persoonlijke service en begeleiding.

Documenten

Aanvraag van de nodige documenten (EPC, keuring elektriciteit, conformiteitsattest mazouttank, bodemattest, kadastraal uittreksel, stedenbouwkundige inlichtingen, eigendomsakte,... )

Facebook