Panden in de kijker

Huis

NEEROETEREN

Charmante, stijlvol gerenoveerde langgevelhoeve op ruim perceel, met multifunctionele schuur é...

€465.000

Meer Info

Huis

KINROOI

Charmante vrijstaande gezinswoning met inpandige garage op riant, volledig omheind perceel

€325.000

Meer Info

Huis

OPOETEREN

Kijkdag zat. 28/01 tussen 10u-12u, na telefonische afspraak! Landelijk gelegen vrijstaande woni...

€265.000

Meer Info

Huis

BREE

KIJKDAG zaterdag 28/01 tussen 10u en 12u, na telefonische afspraak! Deels gerenoveerde, landeli...

€310.000

Meer Info

Nieuwste blogberichten

Vanaf 1 januari 2023 moeten nieuwe eigenaars van energieverslindende woongebouwen in Vlaanderen (dat zijn woongebouwen met een EPC-label E of F) hun aangekochte woning binnen de 5 jaar na aankoop gron...
Van plan om binnenkort je woning te verkopen? Vanaf 23 november 2022 is een asbestattest verplicht voor de verkoop van alle panden waarvan de bouw dateert van vóór 2001.Het asbestattest vertelt mee...
We zetten onze eerste stappen in 2022 en blikken daarom graag even vooruit naar wat er dit jaar (naar alle waarschijnlijkheid) te gebeuren staat in de vastgoedsector. De grootste veranderingen vinden ...

SUZANNE LOUW VASTGOED

Ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en projectontwikkeling dragen bij aan een succesvolle aankoop of verkoop van uw woning.
Voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw woning, appartement, nieuwbouwproject of ander onroerend goed kunt u rekenen op een persoonlijk en deskundig advies op maat.
Elk dossier behandelen wij steeds met de grootste zorg en inzet.

 

 

Suzanne Louw team

 

Diensten

Verkoop

Verkoop van woningen, appartementen, gronden, handelspanden en nieuwbouwprojecten. Wij staan u bij in het verkoopproces van schatting tot en met de akte bij de notaris. Informeer naar onze actieve werkwijze!

Verhuur

Verhuur van woningen, appartementen en handelspanden. Het vinden van een solvabele huurder en het samenstellen van een volledig huurdossier van huurovereenkomst tot plaatsbeschrijving. Wij bieden 2 dienstenpakketten aan: de klassieke verhuring en het beheer van uw onroerend goed (rentmeesterschap).

Schatting

Een vrijblijvende, gefundeerde en eerlijke schatting van uw onroerend goed, zonder loze beloften.

Vastgoedadvies

Professioneel advies en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening. Iedere klant krijgt een persoonlijke service en begeleiding.

Documenten

Aanvraag van de nodige documenten (EPC, keuring elektriciteit, asbestattest, conformiteitsattest mazouttank, bodemattest, kadastraal uittreksel, stedenbouwkundige inlichtingen, eigendomsakte,... )

Facebook