Panden in de kijker

Huis

OPITTER

Vrijstaande eengezinswoning in hedendaagse stijl met inpandige garage en carport, genietend van...

Verkocht

Appartement

NEEROETEREN

Charmant appartement met 2 slaapkamers en kelderberging in het centrum van Neeroeteren

€174.000

Meer Info

Huis

DILSEN-STOKKEM

Moderne vrijstaande ééngezinswoning op wandelafstand van de Zuid-Willemsvaart

Prijs op aanvraag

Meer Info

Huis

NEEROETEREN

Goed onderhouden halfopen bebouwing met vrijstaande garage

€180.000

Meer Info

Nieuwste blogberichten

Richtlijnen voor bezoeken aan een pand met een vastgoedprofessional Bij de organisatie van een bezoek aan een pand met een vastgoedprofessional (een bezichtiging, een waardebepaling, een fotoshoot, ‚Ä...
Thuis is het plekje waar de liefde woont! Fijne Valentijn!...
Namens het ganse team wensen wij graag iedereen een gezond, liefdevol & voorspoedig 2021!  2020 was een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Het doet ons beseffen dat we ten alle tijden go...

SUZANNE LOUW VASTGOED

Ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en projectontwikkeling dragen bij aan een succesvolle aankoop of verkoop van uw woning.
Voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw woning, appartement, nieuwbouwproject of ander onroerend goed kunt u rekenen op een persoonlijk en deskundig advies op maat. Elk dossier behandelen wij steeds met de grootste zorg en inzet.

 

 

Suzanne Louw team

 

Diensten

Verkoop

Verkoop van woningen, appartementen, gronden, handelspanden en nieuwbouwprojecten. Wij staan u bij in het verkoopproces van schatting tot en met de akte bij de notaris. Informeer naar onze actieve werkwijze!

Verhuur

Verhuur van woningen, appartementen en handelspanden. Het vinden van een solvabele huurder en het samenstellen van een volledig huurdossier van huurovereenkomst tot plaatsbeschrijving. Wij bieden 2 dienstenpakketten aan: de klassieke verhuring en het beheer van uw onroerend goed (rentmeesterschap).

Schatting

Een vrijblijvende, gefundeerde en eerlijke schatting van uw onroerend goed, zonder loze beloften.

Vastgoedadvies

Professioneel advies en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening. Iedere klant krijgt een persoonlijke service en begeleiding.

Documenten

Aanvraag van de nodige documenten (EPC, keuring elektriciteit, conformiteitsattest mazouttank, bodemattest, kadastraal uittreksel, stedenbouwkundige inlichtingen, eigendomsakte,... )

Facebook