Panden in de kijker

Villa

NEEROETEREN

Landelijke, hoogwaardig afgewerkte villawoning met vrijstaand bijgebouw, riante zuid-gerichte t...

Verkocht

Huis

NEEROETEREN

Stijlvol gerenoveerde, instapklare gezinswoning met inpandige garage, riante werkplaats en ruim...

€425.000

Meer Info

Huis

MAASEIK

Stijlvol gerenoveerde stadswoning met terras op wandelafstand van het centrum van Maaseik!

€399.000

Meer Info

Huis

MAASEIK

Moderne, hoog kwalitatief afgewerkte stadsvilla met dubbele vrijstaande garage!

€599.000

Meer Info

Nieuwste blogberichten

We zetten onze eerste stappen in 2022 en blikken daarom graag even vooruit naar wat er dit jaar (naar alle waarschijnlijkheid) te gebeuren staat in de vastgoedsector. De grootste veranderingen vinden ...
Wij kunnen zeker zeggen dat 2021 een topjaar was en dat onze huizen de deur uit vlogen. Wij mochten in 2021 meer dan 100 gezinnen gelukkig maken met een nieuwe woning. Graag bedanken wij al onze tro...
Onlangs kregen wij de vraag welk huis wij niet snel zullen vergeten? Wij kunnen toch wel zeggen dat het meest bijzondere pand welk wij mochten verkopen in 2021 onze "boomstammenwoning" was, gelegen t...

SUZANNE LOUW VASTGOED

Ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en projectontwikkeling dragen bij aan een succesvolle aankoop of verkoop van uw woning.
Voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw woning, appartement, nieuwbouwproject of ander onroerend goed kunt u rekenen op een persoonlijk en deskundig advies op maat.
Elk dossier behandelen wij steeds met de grootste zorg en inzet.

 

 

Suzanne Louw team

 

Diensten

Verkoop

Verkoop van woningen, appartementen, gronden, handelspanden en nieuwbouwprojecten. Wij staan u bij in het verkoopproces van schatting tot en met de akte bij de notaris. Informeer naar onze actieve werkwijze!

Verhuur

Verhuur van woningen, appartementen en handelspanden. Het vinden van een solvabele huurder en het samenstellen van een volledig huurdossier van huurovereenkomst tot plaatsbeschrijving. Wij bieden 2 dienstenpakketten aan: de klassieke verhuring en het beheer van uw onroerend goed (rentmeesterschap).

Schatting

Een vrijblijvende, gefundeerde en eerlijke schatting van uw onroerend goed, zonder loze beloften.

Vastgoedadvies

Professioneel advies en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening. Iedere klant krijgt een persoonlijke service en begeleiding.

Documenten

Aanvraag van de nodige documenten (EPC, keuring elektriciteit, conformiteitsattest mazouttank, bodemattest, kadastraal uittreksel, stedenbouwkundige inlichtingen, eigendomsakte,... )

Facebook