Uw vertrouwenspersoon in vastgoed!

Panden in de kijker

Gemengd gebouw

ROTEM

Handelsruimte met werkplaats en 2 bovenliggende appartementen, met centrale ligging en veel par...

€620.000

Meer Info

Huis

NEEROETEREN

Op te frissen splitlevel woning met inpandige garage en zonnepanelen.

€225.000

Meer Info

Huis

ROTEM

Halfopen bebouwing met veranda, aparte garage en mooie zuidgerichte tuin.

€225.000

Meer Info

Huis

NEEROETEREN

Prachtige villawoning met winkelruimte, werkruimtes, volledig onderkelderd en riante tuin met z...

€625.000

Meer Info

Nieuwste blogberichten

Gebruik van stookolieketels aan banden gelegd   Wie na 1 januari 2022 een stookolieketel wil plaatsen of vervangen is er aan voor de moeite. Er is zopas een decreet gestemd dat het gebruik van...
Op zoek naar een "geestig" huis? Start hier uw speurtocht op onze website!...
Wat U zeker moet weten! Aankoop enige gezinswoning- Tarief aankoop enige gezinswoning daalt van 6% naar 3%.- Meeneembaarheid wordt afgeschaft, met overgangsperiode van twee jaar.- Tot en met 31/12/20...

SUZANNE LOUW VASTGOED

Ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en projectontwikkeling dragen bij aan een succesvolle aankoop of verkoop van uw woning.
Voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw woning, appartement, nieuwbouwproject of ander onroerend goed kunt u rekenen op een persoonlijk en deskundig advies op maat. Elk dossier behandelen wij steeds met de grootste zorg en inzet.

 

 

Suzanne Louw team

 

Diensten

Verkoop

Verkoop van woningen, appartementen, gronden, handelspanden en nieuwbouwprojecten. Wij staan u bij in het verkoopproces van schatting tot en met de akte bij de notaris. Informeer naar onze actieve werkwijze!

Verhuur

Verhuur van woningen, appartementen en handelspanden. Het vinden van een solvabele huurder en het samenstellen van een volledig huurdossier van huurovereenkomst tot plaatsbeschrijving. Wij bieden 2 dienstenpakketten aan: de klassieke verhuring en het beheer van uw onroerend goed (rentmeesterschap).

Schatting

Een vrijblijvende, gefundeerde en eerlijke schatting van uw onroerend goed, zonder loze beloften.

Vastgoedadvies

Professioneel advies en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening. Iedere klant krijgt een persoonlijke service en begeleiding.

Documenten

Aanvraag van de nodige documenten (EPC, keuring elektriciteit, conformiteitsattest mazouttank, bodemattest, kadastraal uittreksel, stedenbouwkundige inlichtingen, eigendomsakte,... )

Facebook