De allerbeste wensen voor een gelukkig en gezond 2019!

Het kantoor is gesloten tijdens het kerstverlof van 24/12 tem 01/01.

Panden in de kijker

Appartement

DILSEN-STOKKEM

Contacteer ons nu voor een bezichtiging! De appartementen kunnen instapklaar zijn binnen 4 maan...

€180.873

Meer Info

Appartement

NEEROETEREN

RESIDENTIE OETERPARK - LANCERING FASE 2

€192.875

Meer Info

Huis

DILSEN-STOKKEM

Moderne halfopen bebouwing genietend van veel lichtinval met tuin

€250.000

Meer Info

Huis

NEEROETEREN

Goed onderhouden vrijstaande woning in moderne architectuur van 1966 op ruim perceel

€275.000

Meer Info

SUZANNE LOUW VASTGOED

Mijn enthousiasme en jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en projectontwikkeling dragen bij aan een succesvolle aankoop of verkoop van uw woning.
Voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw woning, appartement, nieuwbouwproject of ander onroerend goed kunt u rekenen op een persoonlijk en deskundig advies op maat. 
Elk dossier behandel ik steeds met de grootste zorg en inzet.

 

 

Suzanne Louw website-51.jpg2

 

Diensten

Verkoop

Verkoop van woningen, appartementen, gronden, handelspanden en nieuwbouwprojecten. Ik sta u bij in het verkoopproces van prijsbepaling tot en met de akte bij de notaris.

Verhuur

Verhuur van woningen, appartementen en handelspanden. Het vinden van een solvabele huurder en het samenstellen van een volledig huurdossier van huurovereenkomst tot plaatsbeschrijving.

Waardebepaling

Een vrijblijvende waardebepaling, geen schatting, maar een gefundeerde en eerlijke waardebepaling van uw onroerend goed, zonder loze beloften.

EPC

Opmaak van een energieprestatiecertificaat (EPC). Dit document is verplicht en informeert de mogelijke koper of huurder over de energiezuinigheid van een woning of appartement.

Vastgoedadvies

Professioneel advies en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening. Iedere klant krijgt een persoonlijke service en begeleiding.

Documenten

Aanvraag van de nodige documenten (bodemattest, kadastraal uittreksel, stedenbouwkundige inlichtingen, eigendomsakte, controle elektrische installaties, … )

Facebook