Uw vertrouwenspersoon in vastgoed!

Panden in de kijker

Huis

MAASEIK

Stijlvol gerenoveerde, vrijstaande woning gelegen in doodlopende straat, met uitzicht op het gr...

€385.000

Meer Info

Huis

OPHOVEN

Volledig gerenoveerde hoevewoning met polyvalente ruimte/schuur op riant perceel. Ideaal voor d...

€575.000

Meer Info

Huis

NEEROETEREN

Instapklare, halfopen bebouwing met veranda, garage, tuin en parking

€230.000

Meer Info

Huis

GRUITRODE

Authentieke pastorie op ruim perceel in het centrum van Meeuwen-Gruitrode.

€275.000

Meer Info

Nieuwste blogberichten

Trotse sponsor van dit prachtig initiatief van Kiwanis Maaseik-Van Eyck! Het Kiwanis Horse Art Project!   Op dit moment staan er op de markt van Maaseik 4 mooi beschilderde paarden die op 2...
Vaderdagactie!    Met Vaderdag én natuurlijk het EK voetbal in het vooruitzicht verloten wij volgende week vrijdag 11/06 maar liefst 30 bakken Jupiler bier met allerlei leuke EK gadgets o...
Aan alle super mama's en plus-mama's een hele fijne, liefdevolle Moederdag gewenst. Laat jullie maar eens goed in de watten leggen! Suzanne, Sven en Leentje ...

SUZANNE LOUW VASTGOED

Ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en projectontwikkeling dragen bij aan een succesvolle aankoop of verkoop van uw woning.
Voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw woning, appartement, nieuwbouwproject of ander onroerend goed kunt u rekenen op een persoonlijk en deskundig advies op maat. Elk dossier behandelen wij steeds met de grootste zorg en inzet.

 

 

Suzanne Louw team

 

Diensten

Verkoop

Verkoop van woningen, appartementen, gronden, handelspanden en nieuwbouwprojecten. Wij staan u bij in het verkoopproces van schatting tot en met de akte bij de notaris. Informeer naar onze actieve werkwijze!

Verhuur

Verhuur van woningen, appartementen en handelspanden. Het vinden van een solvabele huurder en het samenstellen van een volledig huurdossier van huurovereenkomst tot plaatsbeschrijving. Wij bieden 2 dienstenpakketten aan: de klassieke verhuring en het beheer van uw onroerend goed (rentmeesterschap).

Schatting

Een vrijblijvende, gefundeerde en eerlijke schatting van uw onroerend goed, zonder loze beloften.

Vastgoedadvies

Professioneel advies en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening. Iedere klant krijgt een persoonlijke service en begeleiding.

Documenten

Aanvraag van de nodige documenten (EPC, keuring elektriciteit, conformiteitsattest mazouttank, bodemattest, kadastraal uittreksel, stedenbouwkundige inlichtingen, eigendomsakte,... )

Facebook