Uw vertrouwenspersoon in vastgoed!

Panden in de kijker

Huis

DILSEN-STOKKEM

Charmante, instapklare gezinswoning gelegen op een zeer rustige, aangename locatie

€299.000

Meer Info

Huis

KINROOI

Verrassend ruim en speels ingedeelde gezinswoning op riant perceel met dubbele inpandige garag...

€425.000

Meer Info

Huis

NEEROETEREN

Op te frissen gezinswoning nabij het centrum van Neeroeteren, met achterliggende grond, gelegen...

€425.000

Meer Info

Huis

OPGLABBEEK

Ruim ingedeelde gezinswoning met vrijstaande garage/werkplaats en riante tuin!

Prijs op aanvraag

Meer Info

Nieuwste blogberichten

Wat U zeker moet weten! Aankoop enige gezinswoning- Tarief aankoop enige gezinswoning daalt van 6% naar 3%.- Meeneembaarheid wordt afgeschaft, met overgangsperiode van twee jaar.- Tot en met 31/12/20...
Trotse sponsor van dit prachtig initiatief van Kiwanis Maaseik-Van Eyck! Het Kiwanis Horse Art Project!   Op dit moment staan er op de markt van Maaseik 4 mooi beschilderde paarden die op 2...
Met Vaderdag én natuurlijk het EK voetbal in het vooruitzicht verloten wij volgende week vrijdag 11/06 maar liefst 30 bakken Jupiler bier met allerlei leuke EK gadgets onder 3 gelukkige winnaars (3 x...

SUZANNE LOUW VASTGOED

Ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en projectontwikkeling dragen bij aan een succesvolle aankoop of verkoop van uw woning.
Voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw woning, appartement, nieuwbouwproject of ander onroerend goed kunt u rekenen op een persoonlijk en deskundig advies op maat. Elk dossier behandelen wij steeds met de grootste zorg en inzet.

 

 

Suzanne Louw team

 

Diensten

Verkoop

Verkoop van woningen, appartementen, gronden, handelspanden en nieuwbouwprojecten. Wij staan u bij in het verkoopproces van schatting tot en met de akte bij de notaris. Informeer naar onze actieve werkwijze!

Verhuur

Verhuur van woningen, appartementen en handelspanden. Het vinden van een solvabele huurder en het samenstellen van een volledig huurdossier van huurovereenkomst tot plaatsbeschrijving. Wij bieden 2 dienstenpakketten aan: de klassieke verhuring en het beheer van uw onroerend goed (rentmeesterschap).

Schatting

Een vrijblijvende, gefundeerde en eerlijke schatting van uw onroerend goed, zonder loze beloften.

Vastgoedadvies

Professioneel advies en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening. Iedere klant krijgt een persoonlijke service en begeleiding.

Documenten

Aanvraag van de nodige documenten (EPC, keuring elektriciteit, conformiteitsattest mazouttank, bodemattest, kadastraal uittreksel, stedenbouwkundige inlichtingen, eigendomsakte,... )

Facebook