Panden in de kijker

Huis

NEEROETEREN

Verrassend ruime half-vrijstaande gezinswoning met zuidgerichte tuin, vlakbij wandel- fiets- en...

€245.000

Meer Info

Huis

DILSEN-STOKKEM

Charmante, half-vrijstaande woning met terras, gelegen in het pittoreske Stokkem!

€265.000

Meer Info

Huis

KINROOI

Op te frissen vrijstaande woning op ruim perceel met landelijke ligging

€320.000

Meer Info

Huis

NEEROETEREN

Vrijstaande woning, genietend van een rustige ligging op een steenworp van het centrum. Enkel t...

€235.000

Meer Info

Nieuwste blogberichten

Afgelopen weekend stonden wij met een tof artikel in het Belang van Limburg onder de rubriek "Vrouwen in het Vastgoed". Hier zijn wij heel trots op en zijn dan ook blij met de vrouwen aan het roer in...
Vanaf 1 januari 2023 moeten nieuwe eigenaars van energieverslindende woongebouwen in Vlaanderen (dat zijn woongebouwen met een EPC-label E of F) hun aangekochte woning binnen de 5 jaar na aankoop gron...
Van plan om binnenkort je woning te verkopen? Vanaf 23 november 2022 is een asbestattest verplicht voor de verkoop van alle panden waarvan de bouw dateert van vóór 2001.Het asbestattest vertelt mee...

SUZANNE LOUW VASTGOED

Ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en projectontwikkeling dragen bij aan een succesvolle aankoop of verkoop van uw woning.
Voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw woning, appartement, nieuwbouwproject of ander onroerend goed kunt u rekenen op een persoonlijk en deskundig advies op maat.
Elk dossier behandelen wij steeds met de grootste zorg en inzet.

 

 

Suzanne Louw team

 

Diensten

Verkoop

Verkoop van woningen, appartementen, gronden, handelspanden en nieuwbouwprojecten. Wij staan u bij in het verkoopproces van schatting tot en met de akte bij de notaris. Informeer naar onze actieve werkwijze!

Verhuur

Verhuur van woningen, appartementen en handelspanden. Het vinden van een solvabele huurder en het samenstellen van een volledig huurdossier van huurovereenkomst tot plaatsbeschrijving. Wij bieden 2 dienstenpakketten aan: de klassieke verhuring en het beheer van uw onroerend goed (rentmeesterschap).

Schatting

Een vrijblijvende, gefundeerde en eerlijke schatting van uw onroerend goed, zonder loze beloften.

Vastgoedadvies

Professioneel advies en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening. Iedere klant krijgt een persoonlijke service en begeleiding.

Documenten

Aanvraag van de nodige documenten (EPC, keuring elektriciteit, asbestattest, conformiteitsattest mazouttank, bodemattest, kadastraal uittreksel, stedenbouwkundige inlichtingen, eigendomsakte,... )

Facebook