Lente

Panden in de kijker

Appartement

OPGLABBEEK

Instapklaar duplex-appartement in het centrum van Opglabbeek

€175.000

Meer Info

Huis

NEEROETEREN

Instapklare gezinswoning met ruime garage/werkhuis en tuin gelegen op een steenworp van het cen...

Prijs op aanvraag

Meer Info

Huis

BREE

Instapklare gezinswoning met tuin op een boogscheut van het centrum van Bree

Prijs op aanvraag

Meer Info

Huis

NEEROETEREN

Instapklare halfopen bebouwing in pastorijstijl op een boogscheut van het centrum

Prijs op aanvraag

Meer Info

Nieuwste blogberichten

Aan alle super mama's en plus-mama's een hele fijne, liefdevolle Moederdag gewenst. Laat jullie maar eens goed in de watten leggen! Suzanne, Sven en Leentje ...
Namens het ganse team wensen wij jullie een vrolijk én gezellig Pasen! Maak er een gezellig weekend van met het gezin! Veel liefs, Suzanne, Sven en Leentje...
Lente, wanneer de vogels de plek van je wekker innemen!  ...

SUZANNE LOUW VASTGOED

Ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en projectontwikkeling dragen bij aan een succesvolle aankoop of verkoop van uw woning.
Voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw woning, appartement, nieuwbouwproject of ander onroerend goed kunt u rekenen op een persoonlijk en deskundig advies op maat. Elk dossier behandelen wij steeds met de grootste zorg en inzet.

 

 

Suzanne Louw team

 

Diensten

Verkoop

Verkoop van woningen, appartementen, gronden, handelspanden en nieuwbouwprojecten. Wij staan u bij in het verkoopproces van schatting tot en met de akte bij de notaris. Informeer naar onze actieve werkwijze!

Verhuur

Verhuur van woningen, appartementen en handelspanden. Het vinden van een solvabele huurder en het samenstellen van een volledig huurdossier van huurovereenkomst tot plaatsbeschrijving. Wij bieden 2 dienstenpakketten aan: de klassieke verhuring en het beheer van uw onroerend goed (rentmeesterschap).

Schatting

Een vrijblijvende, gefundeerde en eerlijke schatting van uw onroerend goed, zonder loze beloften.

Vastgoedadvies

Professioneel advies en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening. Iedere klant krijgt een persoonlijke service en begeleiding.

Documenten

Aanvraag van de nodige documenten (EPC, keuring elektriciteit, conformiteitsattest mazouttank, bodemattest, kadastraal uittreksel, stedenbouwkundige inlichtingen, eigendomsakte,... )

Facebook