Residentie OETERPARK APPARTEMENTEN

100% Verkocht

3680 NEEROETEREN

Nieuw leven in het centrum van Neeroeteren

Fase 1 van Residentie Oeterpark zal bestaan uit 31 assistentiewoningen, 3 nieuwbouwappartementen en 2 woningen. De appartementen in fase 1 zijn reeds uitverkocht. In fase 2 zijn nog enkele appartementen te koop.

RESIDENTIE OETERPARK- DE WERKEN ZIJN GESTART!!

 

Nieuw leven in het centrum van Neeroeteren

Ruimte voor waardevolle nieuwe woningen in het centrum van Neeroeteren.

 

Jong en oud zullen er hun intrek kunnen nemen.

In de eerste fase van het project worden 3 nieuwbouwappartementen, 2 woningen en een residentie met 31 erkende assistentiewoningen (appartementen) gerealiseerd worden.

Ontmoetingscentrum De Koepel zal verhuizen naar een nieuwbouw binnen het projectgebied.

Op de huidige locatie van De Koepel komt later de volgende fase van Oeterpark, waarbij eveneens een mix van diverse types bewoning gerealiseerd wordt.

 

 

APPARTEMENTEN

Aansluitend aan de woningen worden 3 nieuwbouwappartementen gebouwd, waarvan 1 penthouse. De appartementen op het 1e verdiep hebben een oppervlakte van 111m²-116m² met ruimte voor 2 slaapkamers.

Het penthouse heeft een oppervlakte van 119m² en biedt de mogelijkheid voor het inrichten van een derde slaapkamer of bureelruimte.

 

De zuidoost of zuidwest geörienteerde terrassen van de nieuwbouwappartementen zijn erg ruim en variëren van 29m² tot 53m². De terrassen hebben een glazen balustrade en kijken uit over een groendaken.

De afwerkingsmaterialen zijn naar eigen smaak te kiezen volgens het beschrijvend lastenboek.

 

De woningen en appartementen worden gerealiseerd met dezelfde materialen als de assistentiewoningen om een verzorgd en evenwichtig straatbeeld te creeëren.

Foto 1 van 2
Geen documenten