Panden in de kijker

Huis

DILSEN-STOKKEM

Zeer ruime, instapklare gezinswoning in hedendaagse stijl met praktijkruimte en verwarmd buiten...

€575.000

Meer Info

Huis

NEEROETEREN

Charmante, stijlvol gerenoveerde langgevelhoeve op ruim perceel, met multifunctionele schuur é...

€449.500

Meer Info

Appartement

BREE

Ruim hedendaags, energiezuinig appartement met terras, kelderberging en ondergrondse autostandp...

€249.500

Meer Info

Huis

NEEROETEREN

Verrassend ruime half-vrijstaande gezinswoning met zuidgerichte tuin, vlakbij wandel- fiets- en...

€235.000

Meer Info

Nieuwste blogberichten

Paaseitjes zoeken en een lekker ontbijt We wensen jullie vrolijke Paasdagen en een heleboel gezelligheid! Liefs, Suzanne, Leentje & Inge...
Afgelopen weekend stonden wij met een tof artikel in het Belang van Limburg onder de rubriek "Vrouwen in het Vastgoed". Hier zijn wij heel trots op en zijn dan ook blij met de vrouwen aan het roer in...
Vanaf 1 januari 2023 moeten nieuwe eigenaars van energieverslindende woongebouwen in Vlaanderen (dat zijn woongebouwen met een EPC-label E of F) hun aangekochte woning binnen de 5 jaar na aankoop gron...

SUZANNE LOUW VASTGOED

Ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en projectontwikkeling dragen bij aan een succesvolle aankoop of verkoop van uw woning.
Voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw woning, appartement, nieuwbouwproject of ander onroerend goed kunt u rekenen op een persoonlijk en deskundig advies op maat.
Elk dossier behandelen wij steeds met de grootste zorg en inzet.

 

 

Suzanne Louw team

 

Diensten

Verkoop

Verkoop van woningen, appartementen, gronden, handelspanden en nieuwbouwprojecten. Wij staan u bij in het verkoopproces van schatting tot en met de akte bij de notaris. Informeer naar onze actieve werkwijze!

Verhuur

Verhuur van woningen, appartementen en handelspanden. Het vinden van een solvabele huurder en het samenstellen van een volledig huurdossier van huurovereenkomst tot plaatsbeschrijving. Wij bieden 2 dienstenpakketten aan: de klassieke verhuring en het beheer van uw onroerend goed (rentmeesterschap).

Schatting

Een vrijblijvende, gefundeerde en eerlijke schatting van uw onroerend goed, zonder loze beloften.

Vastgoedadvies

Professioneel advies en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening. Iedere klant krijgt een persoonlijke service en begeleiding.

Documenten

Aanvraag van de nodige documenten (EPC, keuring elektriciteit, asbestattest, conformiteitsattest mazouttank, bodemattest, kadastraal uittreksel, stedenbouwkundige inlichtingen, eigendomsakte,... )

Facebook