Panden in de kijker

Huis

BREE

Landelijk gelegen villawoning met dubbele inpandige garage, riante tuin en zicht over de omligg...

Verkocht

Huis

MAASEIK

Gerenoveerde, half-vrijstaande gezinswoning, met centrale ligging tussen Neeroeteren en Maaseik...

Prijs op aanvraag

Meer Info

Huis

MAASEIK

Zeer ruime, instapklare tweewoonst, met prachtig aangelegde tuin, nabij het centrum van Maaseik...

€385.000

Meer Info

Huis

NEEROETEREN

Charmante, vrijstaande gezinswoning met inpandige garage, gelegen op een rustige, aangename loc...

€299.000

Meer Info

Nieuwste blogberichten

Ons kantoor is gesloten tijdens het bouwverlof vanaf 20 juli 2023!  Maandag 07 augustus 2023 staan wij terug voor u klaar! Geniet van de zomer!  ...
Vlaams verkooprecht: welke woningen kunnen genieten van het verlaagd tarief?   Artikel 2.9.4.2.11 van de Vlaamse Codex Fiscaliteit is formeel: het 3%-tarief kan enkel worden ingeroepen voor de ...
Kan de verhuurder verplicht worden om een elektrische laadpaal bij de huurwoning te installeren?   De elektrische wagens (EV's) maken zich op om de verbrandingsmotoren van de troon te stoten. E...

SUZANNE LOUW VASTGOED

Ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en projectontwikkeling dragen bij aan een succesvolle aankoop of verkoop van uw woning.
Voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw woning, appartement, nieuwbouwproject of ander onroerend goed kunt u rekenen op een persoonlijk en deskundig advies op maat.
Elk dossier behandelen wij steeds met de grootste zorg en inzet.

 

 

Suzanne Louw team

 

Diensten

Verkoop

Verkoop van woningen, appartementen, gronden, handelspanden en nieuwbouwprojecten. Wij staan u bij in het verkoopproces van schatting tot en met de akte bij de notaris. Informeer naar onze actieve werkwijze!

Verhuur

Verhuur van woningen, appartementen en handelspanden. Het vinden van een solvabele huurder en het samenstellen van een volledig huurdossier van huurovereenkomst tot plaatsbeschrijving. Wij bieden 2 dienstenpakketten aan: de klassieke verhuring en het beheer van uw onroerend goed (rentmeesterschap).

Schatting

Een vrijblijvende, gefundeerde en eerlijke schatting van uw onroerend goed, zonder loze beloften.

Vastgoedadvies

Professioneel advies en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening. Iedere klant krijgt een persoonlijke service en begeleiding.

Documenten

Aanvraag van de nodige documenten (EPC, keuring elektriciteit, asbestattest, conformiteitsattest mazouttank, bodemattest, kadastraal uittreksel, stedenbouwkundige inlichtingen, eigendomsakte,... )

Facebook